Monday, 29 March 2010

SAL # 4-update

This is what I have achieved to date..... so exhausted, so tired but I have done my very best.... yet lots more to complete. Will continue but not sure how or when..... :(

To be fair to Alynn, Shima, Yati and Nisa I suggest that all of you to continue the next chart, 'cos right now till June I am very tight with our organisation's activities and my sewing are piling up......

Please girls, I will make up with all of you the moment I have the space .... Thanks, for understanding!

8 comments:

Yati said...

Hi Kak Dee,
I think, you've done a great job, dapat jahit sebanyak tu! Sikit je lagi nak habis tu.
Takpe la kakdee, Yati pun belum habis lagi.
Yati pun rasa elok Kak Nisa, ALynn dan kak Shima go ahead dengan Summer.
Kalau tunggu kita, slow pulak.

DiahRothman said...

Yati, terima kasih memahami. Nanti kita sama2 pulun perabih (siapkan) yer...! :D

MamaDaniel said...

laju jugak kak Dee walaupun bz.. tu kira kategori dah nak siap dah tu.. =)

Nisa said...

Wow!!!! Very impressive lah kak Dee... Lajunya jahit... Kalo sibuk, takpe je... take your time... Kitorang pun belum in the mood nak sambung SAL hehe...

DiahRothman said...

Zila, KakDee memang tak sempat dah nak pegang XS ni dalam masa terdekat... mungkin selepas mid of April..InsyaAllah.

DiahRothman said...

Nisa, Insya Allah KakDee akan continue secepat mungkin dan terus sambung ngan 2nd SAL kita....

shima said...

salam kdee,
memang pantas k dee jahit..betul kata nisa..mood belum ada lagi..ramai2 start baru meriah... tak pe tunggu k dee and yati jelah..

DiahRothman said...

Shima dear, aduh lambat sangat nanti kut..... KDee nak pengsan dah ngan list menjahit ni.... KDee cuba!