Tuesday, 30 November 2010

WIP ...... RE for Nia


I will be engrossed with this for the rest of the weeks, until all completed for my dear daughter, Nia...

8 comments:

NYKOLETT said...

Kak Dee..i just bought that white material at nagoya this morning.
..Ade sale 30%.Cantek lah dad buat embroidery..

DiahRothman said...

Rosni... wah best nya.... KDee beli dah about a month ago....no sale :(

It is for my daughter's wedding bed-sets.. InsyaAllah.

MamaDaniel said...

wow.. wedding?? kak dee nak dapat menantu.. tahniah... mesti very special piece nih.. x sabar nak tgk.. :)

DiahRothman said...

Zila..... :) InsyaAllah.

makcikkantin said...

Salam D,

Selalu singgah sini tapi tak komen..malulah 'rumah' kita berbeza. i am also into all these sewing thingy, and baru berjinak2 kat RE ni. Boleh blajar thru internet ke? u tube or tutorial somewhere?

BTW- very impressed w all yr work :))

DiahRothman said...

makchikkantin, terima kasih datang sini. Ketuk lah pintu agar kakDee tahu ada tamu datang ... :)

KakDee tak mahir bab RE ni. Buat yang simple2 saja. Selalunya kakDee refer kat

http://caroldaisy.blogspot.com/

ada tutorial sekali dan mudah ikut. Cubalah dan datang sini lagi...

Preeta said...

hi diah, Your ribbon and hand embroidery are beautiful.....

DiahRothman said...

Thanks Preeta. Still in the process of improvising.