Thursday, 23 February 2012

Felts on the shelves

Some shades of rainbows finally appear in my studio.

A portion of felt which arrived almost a month ago finally went through my shears and get them stacked up on the shelves. I am saving up bundle of felts for DARR to help me out with the slashing.... :)

and.......officially announcing ADR'S commitments to become a felt dealer around Alor Star town.


8 comments:

MsCraft Shoppe said...

Alhamdulillah, byk2 terima kasih pada Kdee kerna sudi jd dealer felt mscraftshoppe kat alor star. peh ni senang aaaa customer nak beli secara direct.

MsCraft Shoppe said...

Cayalah Kdee berjaya potong kecik2 dah. hehehe lepas ni leh join cik kema wat xtvt memotong kain felt

capang berbelang said...

i love felts!!! :) x sabar lah nak balik visit studio aunty!

DiahRothman said...

Akma.... tu lah kdee ni kalut sorang2 tak ada pembantu lagi. ada sedikit tempahan untuk baby set. Project yang lain KIV dulu ternmasuklah felt2 yang cantik tuh!!!

DiahRothman said...

Hanis, you may choose which ever colour you love.... come home and visit me, one fine day :)

faizlily said...

yeay bagus tu Kak Dee...

Yati said...

Suka tengok felt yang dipotong dan susun stack camtu. Tahniah kak Dee, dah jadi dealer felts! :)

Anonymous said...

salam..akak..nk tnya price felt jual mcm na yerk..ni poly felt kan?