Tuesday, 20 March 2012

Fulfilment

Alhamdulillah..... my ultimate wish to own a frame and a quilting machine finally came to reality. 
Welcome to ADR'S family, TEH.........    
Will be with Teh around end of April :(  Have tons of sewing and few classes to conduct until end of June. How I wish..........

10 comments:

SCLover said...

salam kak.. tahniah kak ..makin maju studio akak...tumpang seronok:)

Mila@Rimbun said...

Tepat sekali tekaan saya hehehe.. mesti mesin untuk quilting niii. Tahniah kakDee, I hope one day boleh kejar kakDee, walaupun dah terlalu jauh kebelakang niii.. lepas ni boleh berkarya dgn lebih mantap lagi yer kakDee.

faizlily said...

wow... congrats, nk tegok how it works....

MamaDaniel said...

wow.. long arm kan ni? bila la nk tgk kak dee dan Teh live in action.. hehe.. kena ke kedah la kita.. hehe..

DiahRothman said...

SCLover.. thanks dear. Mai la jengok kdee kalau balik Kedah.... :)

DiahRothman said...

Mila.... gembira sangat dapat capai impian, walaupun tidak yang secanggih dan setanding mesin longarm..... tapi syukur. Cuma masih tak sempat nak pegang.... Soon, very soon I hope!

DiahRothman said...

faizlily, do come over and test-drive..... :D

DiahRothman said...

Zila, mai cek mai cek mai.... nnti kita sama-sama belajar.... :)

Sharifah Norizan Syed A Kadir said...

wow.. superb la kak dee... sukerrr...

Hernik Widowati said...

salaam kak Dee ... waaa... happy nya ada mesin long arm, boleh tanya beli dekat mana ? mahal tak ? need one for my workshop in jakarta...