Saturday, 28 February 2009

HOUSE BLOCK 2

This is my post to the COME OVER TO MY HOUSE CHALLENGE for block 2 and the pic of my Barbara's apartments.

DiahRothman's Block 2

by DiahRothman
(Malaysia)

It gets more interesting and look forward for the next block.

3 comments:

mama alicianorman said...

heheh kak diah also buat pintu appartment yg no 3 tu terbalik ye?..heheh...kak forever green tu pun ada juga sorang lady ni buat terbalik tapi dia cakap biar ajelah..nampak lain sikit..heheh

DiahRothman said...

Fida,
Ialah Fida, KD dah terbalikkan pintu tu ikut logik design rumah kembar dua atau rumah teres....kalau tak pun Fida punya apartment cantik juga. Projek BOM lain Fida dah siap? Teringin nak ikut BOM Fida yg lain tapi rasa x sempatlah.. Banyak activiti NGO dan charity works pada awal tahun.

mama alicianorman said...

belum lagilah kak diah...insyaallah nnt fida kena buat juga....heheh. terasa macam tak sempat plak...tapi nak juga buat..hahah...