Tuesday, 9 February 2010

SAL # 1-update

Hello everyone, my first update ........

A 5-day works

A lot more to rush and X X X X X X








21 comments:

shima said...

wow k dee... cayalah... ;)

Ena Aainaa said...

wah!!! sgt cntik :D

Mrs. Fedex said...

tu dia.. KD..
bertapak lepak buat xs rupanya..
niceeeeeeeeeee..
dah banyakkkkkkkkk..
go KD go.. yessssssssssss..

DiahRothman said...

Shima... tak berapa okay...KD patut guna benang 6 strands.....4 jer ni.. banyak yang bocor... :(

DiahRothman said...

Ena... thanks!

DiahRothman said...

Mrs. Fedex... kena pulun sikit la Mus... tertinggal jauh.... naik semput gak ni!

Reen said...

wah! another fast stitcher...
go KD go.....

shima said...

salam kdee.... kdee pakai kain aida berapa ct... shima pakai kain aida 14 ct.. shima hanya guna 2 strands je...nampak cantiknya je kdee punye... :)

DiahRothman said...

Shima. KD guna Aida10count, Aida14 tak ada waktu tu. It is okay provided KD guna 6 strands..dan 4 strand ni first time KD guna untuk 10ct... ok lah juga... hu hu...

DiahRothman said...

Thanks Reen..... !

Rhonda said...

Beautiful work!

Yati said...

KakDee,
wow, banyaknya jahit dalam 5 hari. :)
KakDee dah terima bobbin ye? Harap dapat pass pada Balkhis ye! Yati nak buka eBay lepas ni, kena feedback seller, dah terima. Thanks for letting me know ya. Dan selamat menggulung benang!

DiahRothman said...

Thanks, Rhonda.

DiahRothman said...

Yati, thanks for everything.... dah siap gulung dah.... :D
Khis sedang bercuti..... tapi dah sms dia... mesti dia geram nak cepat balik Kedah.

shima said...

aa k dee, kalau guna 10ct... kena guna 6 strands... tak pe kdee... cantik juga bila dah siap nanti...

balkhis said...

uisssshhh jelesnya... paling jeles part dah terima bobbin n dah siap kampoi benang... tak sempat balas sms kak D...dok asyik melayan najmi tu..dia jer nak pegang hp tu..syok tgk gambar dia sendiri..sabar je la.. anyway..esok lusa ada la yg tercongok depan pagar pi tuntut bobbin tu hehe..tq Yati

Nisa said...

Wow!! Kak Dee guna 10ct, besar saiznya tu...mst pakai byk benang, kan? Saya guna 18ct; kecik ckit... Tapi gambar scenery memang elok buat besar2, baru cantik... :)

Hanim said...

Beautiful, simply beautiful.

DiahRothman said...

Shima, okay juga lah...!

DiahRothman said...

Khis, ingat dah lupa kami kat sini.... tentu best bercuti.....!

DiahRothman said...

Nisa, mmmm kalut nak buat cepat... tak sempat nak cari Aida 14...