Friday, 4 June 2010

SAL # 6-update


What a relieve to have completed this........................................!

I apologize, Alyn, Shima, Nisa and Yati to be a little late and way behind. And the next SAL will takes time to start since I am living in the pollution of noise and dust!!!

And I am trying to run away from HOME!

P/S Maybe ANN will adopt me.... please!

12 comments:

Hanim said...

Well done. Lovely work, very neat. Cross-stitch is very not for me. I don't think I have the patience.

shima said...

salam k dee,
tahniah...cepatlah tu k dee...sebab k dee dah banyakkan siap project lain berbanding shima yang buat ni je... he he jom 2nd sal... ;)

DiahRothman said...

Hanim, thanks dear. You are talented in your own field and have done excellently well too.

DiahRothman said...

W'salam Shima. KD paksa buat dalam hingar bingar dan habuk.... Rumah sedang buat renovation ni.....

2nd SAL tu mungkin lewat sikit... Shima dan geng lain proceed dulu. Nnti KD ligan...

Salmi said...

walllah ! congrats sis !..I am happy for you..:-)

Yati said...

Kak Dee,
tahniah, berjaya siapkan!
Hehhe, sama la kita. Yati pun rasa macam lama lagi boleh start second SAL. :D

a.n.i.Q.u.e said...

hahaha Kak Dee .... boleh boleh you are welcomed at my place any time you want ...!

DiahRothman said...

Salmi, thanks sis...... finally!

DiahRothman said...

Yati, terima kasih..... Yati lambat pun sekali buat laju jer.... InsyaAllah.... nnti kita buat juga yer.... walau pun agak lambat sikit!

DiahRothman said...

Ann, tq.... tapi.... siPopo tu.....

Yoon said...

Kak Dee.... Congrats!! Siap jugak akhirnya... dlm dok busy2 tu... Suka lah Kak Ann kalau kak Dee nak pi dok dgn dia... buleh tolong2 lipat kain... hohoho... :)

DiahRothman said...

Yoon, memang bahagia kalau dapat duduk ngan Ann.... 3 hari 3 malam lah kami berdua tak tidoq... syok menjahit..... Tapi KDee takut ngan Popo tu laaaa