Thursday, 3 June 2010

WRAPPED BASKETS

The wedding day is coming soon and here are another three of the same Wrapped Baskets as an additional of the previous two. To be filled with door-gifts.......... Same concept as before, and the fabrics are of the owner's choice

I went over to Puan Jasmani's house, and from the preparations it is going to be a grand receptions ...................

8 comments:

My Rayyan said...

Salam

Nama sya cik kema...status mghilangkan diri selama 2bulan lebih keh3

kDee....i'm back muahhhhhhhhhhh...lawoooooooooooooo ok bakul2 itu

singgah sat otak buntu xde idea nak ngarang paper. cik kema dah pos semua BOM yg ketinggalan tu hikhik. Maaf xberapa aktif 2bulan yg lepas. RIndu kat Kdee (hug lama2)

p/s: ramai peserta BOM selalu jenguk hasil kerja Kdee...so cik kema nak tumpang minta maaf sbb mghilangkan diri :)

DiahRothman said...

Welcome back, CikKema yang KD dan semua geng BOM rindui...... :D

Itulah tuntutan hidup..... ada kalanya kesibukan berganda dan ada kalanya kita terlalu bersantai.....

Cucu KDee dah besaq kut..... tu nampak montel jer!

My Rayyan said...

rindu rindu rindu tu la yg selalu duk bermain kat pikiran cik kema selama 2bulan yg lepas. Bilik jahit la yg paling cik kema rindu keh3

cucu Kdee tu jgn ckp...mulut dier ngalahkan bertih jagung dah ahaha. semua barang yayan (pelat xreti sebut rayyan) punye.

Tapi yg peliknye dlm duk sebok2 tu xde la pulak bdn cik kema ni susut ahahaha.

p/s: Duk geram tgk umah2 tecik Kdee tu lawo aaaa...ada pattern ka Kdee? buleh kongsi ka?

naiz said...

salam kakDee.. lama yek tak sembang. jeles ngan cik kema. nak muaahhh jugak. hahahahaaa.......

DiahRothman said...

Cik Kema, nak design tu nnti KD cari dalam magazine.... sekarang rumah tengah huruhara nnti KD emailkan/poskan.

Tu lah dok tengok CikKema montel sikit cam Yayan jugak.....

DiahRothman said...

Naiz... alahai ......tak sempai nak bersantai sangat sekarang. Kadang buat kerja pun macam lipas kudung jadi nya......

Naiz, jaga diri dan anak2.....

ainaa said...

salam singgah K.Dee...lamanya tk jenguk ni...semoga sihat selalu...

cute la bakul tu...inspirasi ni...leh makeover bakul kat umah..:)

DiahRothman said...

Thanks Ainaa, dah siap nnti tunjuk bakul tu kat blog yer....