Thursday, 29 January 2009

A GIFT FOR YOU - FREE QUILT PATTERNS

Just found this interesting blog while browsing around and fell in love with it. I think I shall try on this. Anyone care to join me please click on the picture below.

"Come Over To My House"
Our 2009 Block of the Month

They're offering a free BOM in 2009! Each month, we can download a pattern and make one block of this adorable house quilt. Lets get started and have fun!!

A lot of thanks to Joanna Norman of Forever Green Quilts.

8 comments:

mama alicianorman said...

kak diah..kalau saya nak masuk juga cam mana?..just give my name kat Joanna ni ke?..

DiahRothman said...

Fida, just click on the pic on my blog will do, dear. When u have finished with your 1st block u sent to them, then they will verify it accordingly.

mama alicianorman said...

ok kak diah got it..heheh. Macam best aje..nak masuklah. kak diah dah enter belum?..fida tengok blog kak diah belum masuk lagi pun...hmm..maybe esok fida nak buatlah..jom kak diah kita masuk sekali...oh lagi satu..cam mana nak buat cam dia letak post kat kak diah nye blog bila kita click gambar dia keluar website dia?..heheh saya ni buta IT sikit..nak juga belajar ngan kak diah ni...kita kena buat entry pasal kita join derang dalam blog kita ke?

DiahRothman said...

Masa buat posting Fida letak gambar yang sesuai. Highlightkan gambar taipkan dengan 'http://.....' yang Fida nak. Save, jadilah. KD pun tak pandai, yang paling bijak Awenn rasanya.. Oh ya, KD tak sempat nak buat lagi 'rumah' tu. Jum kita sama2 antar. Bab entry tu depends atas sipenganjur blog. Ikut arahan, sebab ada macam2 cara, kekadang melalui email pun ada.

mama alicianorman said...

ok KD jom ..kita sama buat ye...mesti bestkan..heheh

mama alicianorman said...

kak diah...huhu tak jadi pun saya buat cam kak dia suruh tu..ke saya yang tak paham cam mana nak buat... :(

mama alicianorman said...

yes KD dah jadi dah..thanks....semangat nak cuba belajar IT punya pasal...heheh after try and errors..akhirnye berjaya..

Anonymous said...

Hello. And Bye.