Tuesday, 20 July 2010

WIP - the same 'THAT BABY QUILT'

It seems this is one of the most favourite baby quilt this seasons. How I wish I am doing some other designs.......

At least for now......I am happily sewing them...... :D



8 comments:

MamaDaniel said...

ada orang order ke kak?
yang penting hati gumbira menjahitnye.. btol tak kak... :)

DiahRothman said...

Ya Zila, ramai pulak peminat design ni.... Suggest design yang lain, tapi masih jatuh cinta dengan wonky house tu....
Tapi KD happy sangat dapat menjahitnya.... biar berulang2... tapi masih nampak unik setiap satu.

Zila, teringin nak buat ker...? :)

MamaDaniel said...

zila? nak buat wonky house? hehehe.. teringin jugak... akak guna applique ke kak? pastu machine applique ke?

DiahRothman said...

Zila dear, guna machine applique ni cepat dah ia tahan lasak. InsyaAllah nanti KD cari magz projek ni... sekarang semua dok dlm kotak simpan di store..... nnti KD print dan poskan untuk Zila. Sabar, mungkin lambat sikit....

MamaDaniel said...

Kak Dee.. tq kak.. tp jgn susah2 tau.. bukan urgent pun.. hehe... :)

DiahRothman said...

Okay Zila, sabar ya.

Pada sesiapa yang teringin leh habaq... nnti KD print kan banyak2 dan poskan... Dah ada calon2 nyer.. yang KD ingat.... Balkhis, CikKema, Zila... sape lagi.......

Nuur said...

salam Perkenalan
sy dr melaka.
....masih ada kosong,sy nak join

si mata perang said...

ummm..nk tny..lau own made quilt pling murah and simple bape hrgeny?