Tuesday, 12 October 2010

ABC.... Ajib's Own.

Ajib will be very happy having this on his coming birthday from his Mum........

Happy Birthday, Dear Ajib!


This design was adapted from Maz's and credits should be given to her..... With her permission I made this as requested, for the 4 year old boy AJIB who loves cars and other vehicles ...... Thanks, Maz!

13 comments:

MamaDaniel said...

love it!!
akak guna fusible web ke kak? tq..

DiahRothman said...

Zila, tq.

KDee guna kain bergam yang the thinnest possible dan tak perlu turning masa jahit applique tu.

Selamat mencuba!!

aiesya said...

cantik nya.
how much yer klu nak order macam ni?

MyBotanG said...

cute nyer... love the colour combo.. sweet!!!

Mrs. Fedex said...

KD.. nice sangat..
KD ni buat apa pun lawa ok..
Seronok sungguh..

MamaDaniel said...

kain bergam tu mcm yg org guna buat kebaya tu ke kak?
pastu akak jahit guna zigzag stitch ke? saya try.. tapi.. hehe... senget benget.. bentuk heart je pun..

Yati said...

Kak Dee,
such a beautiful work...
Admire hasil kerja tangan kak Dee...

DiahRothman said...

Aiesya, kalau minat e-mail kDee...:)

Sue, thanks!

Mus, terima kasih dear. Take care and happy sewing!

DiahRothman said...

Zila, yes dear, yang nipis sekali. Tapi selimut Ajib KD ni guna blanket stitch...!

DiahRothman said...

Yati, give it a try dear. Patchwork Yati tak cuba lagi kan.....

Hobby Mummy said...

kak D, chumilnyer,yang fabric kereta tu dari ikea kan?

Hobby Mummy said...

Very cute and functional! ,I'll have to give it a try!! once i finish all my projects on the list. :))

DiahRothman said...

Maz, yes it was from IKEA... and lovely to fulfilled little boy's craze about cars....