Monday, 25 October 2010

Diamonds are growing


For the past few weeks.... I had been doing alot of runnings ...... but it pays off well!

While I was away from home.....my take along projects accompanied me faithfully and I whipped up few diamonds for The Great Hexagons Quilt Along and attached them together. Now the diamonds are growing......

11 comments:

Mrs. Fedex said...

wah.. semangat mus mai balik tgk diamond KD..
tunggu mlm ni nak ptg kain..
kain dah beli.. ahaksss..

Mila@Rimbun said...

wow kak dee.. kena betul2 determined and ada masa nak siapkan diamond camnii..cantik.. I like it

DiahRothman said...

Mus, KD tak mula lagi yang kita buat BOM Malaysia tu..... malu kat Mus gak! InsyaAllah... KD pun nak tumpang semangat Mus lah!

DiahRothman said...

Mila, hand-stitch projek cam ni KD buat masa travel ajer... Mila cuba pack satu projek dan simpan dalam kereta atau pejabat.. buat sikit-sikit nanti akan membesar walau pun lambat...
Happy stitching, dear!

MamaDaniel said...

wow.. it grows beautifully.. :)
suka..suka..

DiahRothman said...

Zila... tq... nak tengok Zila buat hexagon pulak... :D

MamaDaniel said...

hah? kak Dee nak tgk hexagon zila??? lariiiiii.......
;)

mama alicianorman said...

cantiknya kak dee....heheheh diamond fida tak bergerak2 lagi...dok tang tu jugak...aduiiii banyak betui yg nak kena buat...pinjam tangan sotong sat boleh dakkk?????....hahahahaha

shima said...

k dee,
sweetnya...kena ikut k dee ni..baru semangat membara. :)

DiahRothman said...

Zila, kan ada bakat yang terpendam.. :)


Fida, jom la kita sambungkan yang kita buat BOM Hexy tu Fida....KD punya pun masih tak sentuh lagi.


Shima, mai-mai kita buat sama-sama.. :D

Nurhayathxcy said...

Kak Dee this is so cantek. I want to start doing quilt right about now!