Tuesday, 22 November 2011

Happiness all over.........

Lately I was not very happy with all these.........................

Have no space to lay my ongoing projects ....... accompanied by big box on fave long bench,

Have no place to cut my fabrics......... and limited space to move around my sewing area,

Have to squeeze myself to go to the kitchen,

Boxes all over the places...... spilt over the living room,

Have to beware of boxes, glass panes and cylindrical logs in front of our fave couch......,

But, I am very HAPPY with my new sewing chair...... simply because, it is RED
and I am still doing my sewing and quilting all over!!!!!!! :D

10 comments:

NYKOLETT said...

lah kDee...topic kali ni mengelirukan..saya ingat sudah tiada kebahagian!Dah baca semua baru tahu KDee sedang bergumbira dengan kerusi baru yang merah menyala...have fun with your new chair...

DiahRothman said...

Rose..... memang rasa susah nak buat kerja..... barang tak tau nak letak mana. Serabut juga otak tua kdee ni.

Tapi dengan kerusi merah... membakar semangat nak jahit.... Kerusi tu trifted and preloved jer...dapat kat kedai perabut di Balakong baru2 ni...tapi masih elok dan I love it so much!

MamaDaniel said...

kerusi merah yang hot!! hehe.. orang kata warna merah buat kita lapar/berselera tau.. hehehe..

Kak Dee gi Balakong? la.. dekat dgn umah saya tu.. :)

Mila@Rimbun said...

suka tengok sewing room kak dee.. banyak quilt yang tergantung sana sini.. mesti setiap satunya ada its own story kan..

shima said...

k dee, yang banyak tu rak baru ke... untuk simpan kain...he he

Rosh said...

tergoda tgk kerusi kDee... red is really HOT!!! my fave color..

DiahRothman said...

Zila, merah sokmo.... suka sangat!

kdee pi kat kedai perabut terpakai nak cari baby's cot style lama, tak jumpa. Nampak la si merah tu terus jatuh cinta, beli dan bawa balik ke Alor Setar....

DiahRothman said...

Mila, quilt lama2 yang masih kdee simpan. Ya semua relate to smthing yang bolih dijadikan kenangan pahit atau manis....

DiahRothman said...

Shima. kdee beli rak dan mejakerusi untuk studio yang entah bila akan beroperasi...... InsyaAllah

DiahRothman said...

Rosh.... merah pilihan kita....!