Wednesday, 18 January 2012

All, just white

An activity just to get these done, stuffing in the kapok (kekabu) ripped off my two solid days. Few of baby crib sets, four to be exact.
All have their ownership and will soon be collected.

5 comments:

SCLover said...

kak.. wanna see the completed set nanti .mesti cantik bila set tu dah pkai baju nanti..quilt ke kak?? :)

NYKOLETT said...

KDee..mereka order batang aje ke?tak berbaju ke?Kain putih tu kain cotton biasa yang rega RM4.80 ya....saya busy body lah..semua nak tahu..sebenarnye rindu kat blog ini yang sepi selau..

DiahRothman said...

SCLover.... nnti kdee buat entry kalau dah siap... :)

DiahRothman said...

Rose, mereka order complete set...:)

Kain cotton putih bidang 42" ada tiga jenis kan... Kdee amik yang grade pertama yang bercop gajah dari China. Rose, kdee beli satu kayu... cheaper than that price you mentioned :p
Tak apa Rose, kita kongsi2... bukan busy body la.... :)

kdee tak ada internet line di studio lagi... tu la kalau dan letih, dah tak tengok pc di rumah... terus tido seawal 9 malam.... :(

Mila@Rimbun said...

kekabu ke isi dalamnya tuh? bestlah buat barang2 baby camni kan, saya suka