Sunday, 15 January 2012

Partly Me

Bukan keluh kesah yang nak disebarkan disini.... tapi hakikat yang kdee hadapi sejak studio beroperasi, banyak telah merentap semua masa santai kdee. Ini lah satu pengorbanan......!

2 buah diaper stacker ini telah lama siap dan ada beberapa produk jahitan lagi yang memang tak sempat nak dirakamkan.... Kdee kena atur masa untuk diri sendiri dan kerja. Tapi buat masa ini tumpuan masih menyebelahi pihak studio....

Terima kasih untuk Hubby yang amat membantu dan memahami isteri nya yang sekarang jarang berada di rumah ditambah pula dengan kerja-kerja amal yang menuntut perhatian....

Semoga kasih sayang Hubby, anak-anak dapat membakar semangat....... serta kekuatan iman dan kesihatan disalurkan dari Nya untuk kdee..... Aaminn

8 comments:

Suzie said...

setiap kejayaan tu mesti ada pengorbanan kan kak

Mila@Rimbun said...

moga terus berkembang maju yer kak Dee. I admire u...

NYKOLETT said...

Tak pe Kak Dee...Studio top priority kan..bila dah full swing nanti baru lah aman dan tenteram untuk mengadap bende2 lain....takde ape2 update pun saya selalu bertandang ke blog Kak Dee ni untuk memancing inspirasi..

Yati said...

Setuju dengan Kak Suzie. Tapi Insya-Allah, semuanya akan memberi pulangan setimpal satu hari nanti. Best wishes, akak, selamat ya, and take care too! :)

DiahRothman said...

Suzie, kdee harap dan berkerja kuat, agar kejayaan dapat kdee raih kelak... dengan izinNya....

DiahRothman said...

Mila, doa dari Mila ..... kakdee amat hargai. TQ

DiahRothman said...

Rose, kata2 azimat dari Rose banyak memberi semangat untuk terus maju... kdee really appreciate every word of it... thanks Rose.

Wah ..... you are most welcome here and be my guest!

DiahRothman said...

Yati dear..... thanks! Kawan2 banyak memberi perangsang yang sememangnya kdee harap dan hargai, juga dari Yati.