Tuesday, 15 December 2009

BUNGA DARI CIK KEMA


Assalamu'alaikum semua.

Tengok sapa punya bunga ni...... Cik Kema!!! Selamat sampai dah...... cantik2 semuanya..... Comel2 semua, especially yang hitam bunga kuning.... Fabulous. Thank you Cik Kema!

Yang ni set kedua.

4 comments:

My Rayyan said...

wah wah wah cepatnye smpi ke taman bunga KD. episen tul posmen kat sana.

Lega hati ni KD suker ngan bunga2 itiew. Terimalah bunga2 chenta dr cik kema tanda muah muah muah utk KD

errr pasni ado main KUTU2 lagi tak?
lalalalala

DiahRothman said...

Yer lah Cik Kema, Posto sini dah leh jadi geng.... la pekan kecil jer. Pi mai pi mai, tang tu jugak :).

Thank you Cik Kema, suke semua bunga centa itu....

Kalau nak main KUTU2, Cik Kema jadi Ibu Kutu la pulok!

shima said...

salam kdee,
wah dah boleh start kdee, lepas project lain siap... nak tengok pulak k dee buat pattern macam mana.. banyak tu

DiahRothman said...

W'salam Shima, KD rasa nak mula buat quilting semua tahun hadapan, InsyaAllah. Kena tunggu semua mai baru bolih susun ikut warna yang sesuai... tapi tak pikir lagi design cam maner!