Tuesday, 22 December 2009

BUNGA HEXY Mrs FEDEX

Tengok lah bunga hexy dari Mus.....cantik-cantik dan comel-comel semua..... especially yang warna merah..... KD suka sangat fabric yang macam Japanese kimono design tu... memang cantik dan ada gold lines.

Mus, thanks a lot Mus...... I love them all. With yours it will make a beautiful combination all in together :)

18 comments:

Mrs. Fedex said...

waaaaaaaaaa.. dah nmpk bunger mus..
suka.. suka.. ya.. ya..
itu japanese cotton.. nice kan..
lega KD suka.. mus suka juga..
rasa syg ok nak let go kat KD tuh..
sebab nmpk 30pcs tuh mcm banyak sgt..
ahahaha.. plus xcaya lak..
betulkah msu dah buat 30pcs tuh? hahaha.. crazy me..

shima said...

Wah k dee,
dah panas balik bunga hexy ni.... mesti k dee siap dulu... jadi pendorong kat kita orang ni... cam dah suam-suam kuku... ;)

memang mengancam warna mus ni... shima jarang jumpa kain yg ada gold line... atau tak reti beli lagi kot.

DiahRothman said...

KD dah jatuh cinta dengan fabric Jepun Mus tu. Terima kasih Kus.

Mmmmmm.. sampai tak percaya dah dapat buat 30 kuntum sekali gus.... ha kan dah terbukti..sebenarnya tak lah susah kan! Leh lah buat banyak2.
Mus nyer dah cantum semua ker... tunjuk lah!

DiahRothman said...

Shima, KD baru dapat 3 set, tak dapat nak susun.... belum decide lagi nak buat camner.

KD ada few collection kain Jepun. Ada satu kedai kat Alor Setar ada jual... tapi tak dapat lah nak beli semua, walau pun serba 1/2meter saja... tak mampu... :)

My Rayyan said...

wah2 chantek2 bunga2 itu ok!
mau meroyan cik kema kalau dpt
30 kuntum * 10 Shexies = 300 bunga2 chenta

aaaaaaaaaaaaaa pengsan! sonok giler lalalalala

DiahRothman said...

Cik Kema, jumlah semua bunga memang banyak..... tu lah tak sabar nak terima. Nanti rumah Kd banyak quilt bunga centa.... mmmm best kan!

My Rayyan said...

err....tp kan k.dee (nak tanye pon takut2 nih..larikkkk)

hat 1bhgn bunga2 chenta drpd via akan dpt atau camner eks?

maaf cik kema kena tanye sbb nak proceed ngan next pojek hehehe

Mrs. Fedex said...

KD.. mus suka design mcm last time KD buat blanket pink yg donate kat mana ntah tu.. tapi nak susun designnya yg pening tu.. tatau mcm mana.. try2 letak.. tapi mcm blur.. agagagaga.. main letak campo2 ok kot? ish..

DiahRothman said...

Cik Kema, KD risau juga... Tapi Via ada janji nak settle sebelum Chrismas... sabar yer... kita tunggu, cam ner!

DiahRothman said...

Oh yang pink tu, memang sweet Mus. KD pun suka juga, ingat nak buat satu lagi cam tu.... hitam pulak.

My Rayyan said...

hmmm tu la kan KDee
Nak tanye byk2 risoo laks...
At least kalau dier leh update bunga2 chenta sape yg dier dpt pon dah cukup melegakan hati ini.

Maybe Via leh tampil ke depan dan update status hexy kot. Camnie la cik kema xkesah kalau via xdpt nak completekan task hexy ni asal via update ngan kengkawan hexy yg lain bagi tau xdpt nak teruskan perjuangan bunga2 chenta.

Maka dengan ini semua org alert dan tidak lagi tertunggu2.

Harap maaf cik kema mmg lurus berkata2.

DiahRothman said...

Cik Kema dapat email KD kan!

KD pun suka cara terus terang Cik Kema tu... banyak masaalah dapat selesai. Sabar sat kut.. Kita tengok apa kata yang lain nanti.

My Rayyan said...

:) dapat2 hikhik
wokes KD...cik kema bawak bersabar hehehe

tik...tik...tik...masa berlalu begitu pantas

KD...
Nak tanye ar..utk wat blanket pink tu kan..KD guna hat plain hexy tu baper pieces eks?

Terbako dgn semangat cik mus...igt nak wat satu gaks

DiahRothman said...

Tak kira lak pulak Cik Kema oi! Tapi cukup banyak dan memang banyak. Yang pink tu dia agak besar...saiz besar sikit pada single biasa.

KD pun rasa nak buat satu... HITAM pulok!

Mrs. Fedex said...

muahahaha.. terbakar dek semnagat cik mus.. yeehaaaaaaaa.. TER jugak.. wakakakaka.. lariksssss..

DiahRothman said...

Mus happy nyer, pekena Cik Kema.... lantak korang lah....
KD pun tumpang seronok gak kat sini.. jangan orang tengah yang kemek dah ler... :)

naiz said...

amboiiii...korang borak sakan. aku jeles nieh. wahhh...kakD dah terima byk bunger yek. naiz lambat skit yek. sikittt....aje lagi. he.he...

DiahRothman said...

KD ni penyabar, Naiz. Cukup sabar menanti bunga2 tu..... Naiz nyer dah cantum ka.... tunjuk lah sikit!