Saturday, 8 January 2011

SAMPLER BOM - have yet to receive

It was over due............... and I am not sure what with the rest of us, participants ....... have they or have they not received full blocks yet, cos not all are making entry on their blog respectively ......as I understood, due to other commitments and major attention needed elsewhere.

And what I display here are 10 blocks received from 10 BOM participants. I am patiently waiting 2 more blocks from HANI and FAWA............. to fill up the empty/white space and get all done with soon. My hope that I am not waiting in vain finally.....

We shall see, and I am sure they are a good game-keeper, just that we should wait, a while longer!

5 comments:

Mila@Rimbun said...

bestnyer main kutu BOM niii.. next time kalau ada lagi saya nak join boleh?

My Rayyan said...

Salam

Kepada k.dee yang ku rindui
pe kabar muah3...sehat dak?
tu k.dee nye BOM mcm beh ja lagi 2 org xbg eks. cik kema lagi 3 owang huhuhu....

DiahRothman said...

Mila, main apa pun kena ada commitments dan banyak bersabar.... Why not Mila organize satu project pula.... sewing related.

DiahRothman said...

W'salam CikKema.... aduhai mana lah menghilang ni.....! Kdee pun rindu gak, tapi tak mau kacau....

Tak tau lah sama ada akan terima sepenuh nya block-block tu..... sabor ajer lah yer!

My Rayyan said...

tak pi mana2 KDee..cuma duk diam2 ja. ari tu muntah2 teruk sgt smpi kurus cik kema dibuatnya. Kali nie bb xmo bagi mama dier gemok ahahaha

Xsabo ni nak terima semua BOM sbb igt nak siapkan utk bb (insyaAllah girl...yahooo)

cik kema dah wat entry update kalau yg berkenaan terbaca harap2 la hantar BOM ke cik kema huhuhu


aritu mmg submit awal2 ke kengkawan sbb tau nanti 2-3bulan kena hibernate. alhamdulillah cik kema berjaya gak siapkan semua BOM.

ehem3 next pojek kita tahun ni pe KDee?