Tuesday, 11 January 2011

XS-January #1


So this is what I have achieved as per today's date.
It has a long journey to go...... and I am putting this aside for awhile for a few quilting-related projects in hands.

11 comments:

Mila@Rimbun said...

bestnyer ada masa nak buat cross stitch.. projek CS saya dah terbengkalai..

MamaDaniel said...

pulun Kak Dee.. pulun.. kenapa kena siapkan in January? Kak dee set target ke atau ada ada join stitch-along?

DiahRothman said...

Mila, kDee kena cari masa juga buat XS dan satu yang kDee tinggal lama sangat ialah......crochet. One fine day nak mula balik.... InsyaAllah

DiahRothman said...

Zila, XS ni memang ada target time. Ni chart untuk January....so the best thing is to complete in Jan.... nak join Zila..... mai laa.

Yoon said...

Wow!! Baguslah kak Dee... ada target time... Setiap bulan ada chart tersendiri ye... Nampak cantik pattern tu... :)

Yati said...

Kak Dee,
cantiknya pattern!
Kesian rabbit kecik comel tu, kena cucuk jarum. :D

shima said...

k dee...caiyok

yati, shima pun suka rabit kecik tu...

busymum100 said...

wah...cantiknyer!!

tu lah kita ni, byk benda nk buat, masa je yg tak cukup2...

DiahRothman said...

Yati, cantik kan! Hadiah dari kawan XS tegar kita juga tu.....

Anak rabbit tu memang kawan baik kDee buat XS..... :D

DiahRothman said...

Shima...... ehem... ehem.... tq Shima.

Rabbit mainan anak2 kDee dulu-dulu.

DiahRothman said...

busymum100, kDee struggle juga nak cari masa buat XS ni..... more on quilting.