Sunday, 10 May 2009

MOTHER'S DAY SELF-TREAT

Happy Mother's Day to all dearest mother all over the globe.....

So today is Mother's Day in Malaysia.....

To console or rather selftreat myself, last night I made this cutie to replace my old tote for the Qur'an class. Added up with that are a little pencil case and a Qur'an cover to match all....

>Just a simple tote bag with outside and inner pockets, lining and zipper.

>Pencilcase is a box-design with zipper.

>I add up two strands of ribbons as bookmarks for the Qur'an cover.

10 comments:

MariaFaizal said...

How do i make those? I seem to have huge difficulties working out the seam.

Happy Mom's Day to you sis!

Sharifah said...

kak dee.. fabric tu beli mana retro la.. pah suke

DiahRothman said...

Maria, how I wish I could go over to your place and give some guidance personally...not that I am good though.
Happy Mother's Day to you too dear.

DiahRothman said...

Pah, KDee beli kat Nagoya. Pah suka ya. Nanti KDee tengok ada lagi tak sebab beli pun dah lama dah.

deetha said...

hi, kak dee...
salam jazirah juga...
thanks ya, sdh berkunjung di blog saya :)

balkhis said...

Ada lagi Pah, Kak D..hehhee banyak lagi color baru sampai...errr that was last 2 or 3 weeks before i went off to KL ...adusss gatal tangan ku nak belajar buat ni. Fokus! fokus! quilt najmi pun lum siap cantum..nak kena rotan ngan tok guru dah rasanya ni.. (takut tgk pembaris kayu lam tote bag tu hahahaha)

DiahRothman said...

Deetha, KakDee akan selalu berkunjung kesana....

DiahRothman said...

Balkhis, hai dia siap survey dah ker kain2 tu. Nak pi tengok gak....

Saja nak tunjuk beg kat student yang lama x datang kelas...

naiz said...

cantik laa.. kakD, naiz pun suka.. macam tak terbuat ajee.. salutte

DiahRothman said...

Naiz, sesiapa pun bolih buat kalau dapat bimbingan dari mula.
Naiz pun ada kelebihan dalam bidang yang berbeza.