Sunday, 6 September 2009

HEXAGON GAME #3 - AKMA

All 20 pieces were packed and ready for shipment to Cik Kema, plus the little pincushion for her too.

Made few more pincushions for some other friends and as door gift for visitors at my sewing corner.

9 comments:

shima said...

salam k dee,

wah pantasnya k dee bergerak.. kita orang baru merangkak ni.. tak sempat cik fida nak compete no 1... apa-apa pun memang cantik pattern kain tu...

DiahRothman said...

Shima, la yer ker Fida nak ligan KDee... Okay2 nanti bagi laluan kat Fida plak, ker Shima atau yang lain.... he he...Tapi KDee memang tak leh kerja tangguh2 ni....

mama alicianorman said...

huhuhu..memang fida dah agak dah kak dee mmg akan jadi no 1 lagi..dan fida agak ak dee mmg dah siap untuk semua yg lain jugak..heheh...

takpe kak dee fida ok aje....saja nak motivasi diri sendiri...heheh..tak terligan nye ngan kak dee...

mama alicianorman said...

eh kak dee bukan cik kema nak kaler pink ke untuk tengah bunga?..sebab fida dah buat pink tau...bukan putih...huhuhu..better cek balik ngan kak khis...

Syafazaliza said...

sy blum ada kesempatan nk buat hex ni.. asyik bermanik je...

DiahRothman said...

Fida, berlumba begini pun bagus gak kan..... Tak juga Fida, KDee tak sempat buat banyak2 pun. Buat yang untuk hexy semasa sahaja... 20kpg pulak tu.....

Memang pink tu Fida, very soft pink, my pics were abit blur.... sorry! Just posted this morning!

DiahRothman said...

Syafazaliza,
Tq, for visiting..... KDee tau you selalu sibuk ngan kelas dan jahitan manik.... lovely all!

Alviana said...

lovely colours.
i'm so jealous with ur spare time to did all that.
absolutely therapeutic.

DiahRothman said...

Alviana, are you back for sewing yet?
Really miss your visits and comments!