Wednesday, 20 January 2010

FIXING PIECES AGAIN

Long since my last entry of this hexagon, diamond. Promise to concentrate and will add this to my few of the completed tops and be quilted soon...

To be frank I have lots of fabrics cut for some hexagon projects, which have yet to be pieced..... soon..... very soon!! Pray hard.... and it is growing and multiplying.....!!!!!!

10 comments:

MamaDaniel said...

cantik.. saya nye diamong baru ada 12.. hehe.. maybe it won't be growing anymore.. saya belum mampu... hehe..

DiahRothman said...

Zila, just take your time.... your own pace...it will grow, I am sure!

Mrs. Fedex said...

walla.. diamond.. niceeeee..
haishhh.. kena letak azam kasik siap hexy mus juga.. go.. go..

shima said...

salam kdee,
project ni kdee nak buat table runner ke, comforter ya..sebab nampak macam keliling tu nak ditutup je... tp cantikla kombinasi warnanya.. ;)

DiahRothman said...

Go Mus go....Kasik siap kita main kutu lagi.... :) kumpui bunga banyak-banyak!!

aimila said...

kak dee mmg rajin. t'amat ler rajinnya. admire sngguh kat orang yg rajin cam kak dee ni. cantek..cantek..

DiahRothman said...

Shima. KD tak tau lagi nak buat aper. Tapi cuma nak tambah saja bagi besar. Yang dah closed to memang dah tepi sekali.... Shima kata table runner pun good idea juga.... thanks Shima!!

DiahRothman said...

Aimila..... KDee dah tak ada banyak commitment... masa hanya untuk diri sendiri setelah kerja rumah dan kewajiban lain dibereskan...
Your time will come...one fine day, Aimila. InsyaAllah!

Hanim said...

Dear Diah, lovely piece. Nice very nice.

DiahRothman said...

Thanks Hanim, this piece needs more attention now.... :)