Wednesday, 23 March 2011

Quilted Fabric Basket Swap

Quilted Fabric Basket Swap

In case you miss this.............. Another SWAP by Michele Foster of Quilting Gallery

Registration is now open until April 4th. Let your creativity soar and make new quilting friends around the world. Click the image for all the information and to register for the swap.

I have done so, and from Malaysia definitely on the list of participants.............. Yeah!

6 comments:

a.n.i.Q.u.e said...

Wahh ..cepatnya register ! No 9 lagi ..! Happy Swapping Kak Dee!

DiahRothman said...

Ann, now no 34, ikut M-negara peserta... Mai join sekali!

mama alicianorman said...

Salam kak Dee....fida malas dah nak join sebab fida tak pernah dapat balik apa yg fida dah swap dengan diaorang....twice fida enter...satu friendship bag....dan satu lagi mini doll quilt...bukan mengharap sangat , tapi kita kena hargai apa yg kawan2 dah buat kat you betul tak??...atleast kalau tak dapat hantar , email lah bagitau ni tak..senyap terus sampai sekarang....huhu.

fida dah hantar bag dan juga small quilt tapi fida tak dapat balik bahagian fida....

last sekali Mitchell yg hantar friendship bag kat fida walaupun bukan dia fida punya partner.....yang small quilt langsung tak dengar khabar :-(

DiahRothman said...

Fida, too bad.... sian you. So far KDee tak der masaalah kecuali dengan MinahSalleh sorang ni dia jatuh sakit (tah yer ker tidak).so KD ignore laa... yang tu bukan by Q-Gallery yg organized.

Fida, best thing kita kena bagi tau kat organizer dan write pada Swappee tu... cakap lah apa pun, bagi dia tau yang kita, Malaysian juga serious dengan benda2 ni...Well, our own people pun tak tunai janji... manusia Fida...!!!

Jangan putus asa Fida.... mana tahu lain orang mungkin setia dengan janji..... Take care Fida!

mama alicianorman said...

I agree with what you say kak dee.....

kita punya hexy dengan quilt block pun entah apa cerita..huhuu berjanji sakan..tapi tak tertunai lagi...

Takpalah...fida just nak siapkan fida punya quilt block tu sendiri..malas dah nak tunggu yg satu lagi tu....just want to get it done with it...hehhee... yang hexy tu pun fida tengah siapkan sikit2...yang lagi 10 dari minah sabah tu tak sampai2 pun...huhuhu

Kak dee pun sama ye..take care... :-)

DiahRothman said...

Fida, KD lost alot... 30 x 2 person = 60 pieces of hexy flowers....
memang banyak dan sedih!!!!!

Sampler blocks pulak 2 keping lagi tak sampai.... :)

Ok Fida, tak per lah... Just take care, dear.