Sunday, 1 May 2011

Lost and REPLACED

My sadness and frustration after losing some hexy-flowers at my premise was lifted when these arrived yesterday. None other than Zura herself send another set of ten to replace the lost. How kind and considerate of her.............:)

Thanks Zura, for all these ........... Will place your flowers in my heart till the end.

See, the lovely and striking yellow surrounded by the black polka dots... just my fave!!!

6 comments:

Mila@Rimbun said...

emmm nak jadi apalah agaknya all these hexies yer?

DiahRothman said...

Mila...any suggestions?

KD hopes it will turns out to be a king size bed quilt for me....:)

MamaDaniel said...

Syukurlah Hexy dah selamat sampai... :)

semoga menjadi king size quilt yang paling cantiks untuk Kak Dee.. :)

black + yellow = menawan...

DiahRothman said...

Zila, murah hati Zura Sew Cute replaced yang hilang tu... :)

InsyaAllah Zila, lepas menyulam ni, nak mula jahit dah... pelan-pelan, sikit-sikit.....

Jurra said...

Salam kak Dee. Happynya saya terima sms akak kata hexy dah sampai.. Friday pos, sabtu dah terima.. Fobia gak takut hilang ler pulak lagi..

Tapi saya pernah order Simplicity patterns dari US, I tunggu lama gak tak sampai, tapi hati dok mengharap.. on the way kot.. Nak di jadikan cerita, suatu hari ada 2 org perempuan dtg kat ofis saya. Terkejut juga, ingatkan ada org nak order jahit ape2 ker.. tapi takdelah nak sampai ofis.. Rupa2nya, dia dtg hantar parcel saya dari US tu! Out of nowhere, alamat org tu dgn saya bukan sama malahan jauh pulak! Boleh pula tu posmen hantar salah alamat. Nasib baik dia jujur, dia cari alamat ofis saya & pulangkan kembali parcel saya!

Mata rabun agaknya posmen tu. Hmm...

DiahRothman said...

Zura, KDee masih lagi mengharap yang 10 hilang tu akan kembali juga akhirnya...walau pun Zura dah replaced.. Rasa sayang nyer kalau sampai ketangan orang yang tak tahu nak menilainya.

Kalau masih menjadi rezeki Zura, ada jalan dapat balik. Bertuah Zura...dan insan yang jujur tu...sangat amanah! :)

Thanks, Zura.