Friday, 16 October 2009

RETREAT @ PENANG

Bag Making

Patchwork

Free Motion Quilting

ABC Tote/ Pleated Bag/

Coin Purse with 3D Applique/

Hexagon Purse / 2-Way Tote

/4 Sided Bag

Playtime Quilting

Beginner

Friendship Girls

Intermediate

LogCabin /Machine Trapunto

Advance /Threadplay


This is something that we should not miss..... a chance to meet some talented quilters up North, a demonstrations of Bernina 8 series, fabrics, kits and many more......... To have further details of the whole events, please visits here

8 comments:

shima said...

k dee, shima pernah terjumpa k corine.. masa di kedai kelvin dikl.. terkelu lidah..jumpa kakak2 expert dlm quilting ni..dia ada mention pasal retreat @ penang ni.. tp syng jauh sangat tak dapat joint.. k dee salah seorang tenaga pengajar ke..

DiahRothman said...

Shima, KD tak layak laa.... kalau bolih nak belajar lebih mendalam lagi tentang berbagai teknik quilting... But Aniza ada sent special invitation to join...
Too bad, KD kena pi close family wedding during that date, dragging until almost at the end of the year... hu hu hu.. But promise to take part in their next events.. hopefully!

mama alicianorman said...

kak dee..best aje dengar..tapi memang tak boleh pergi sebab ada commitment lain...kalau tak teringin juga nak pergi...seronok kalau dapat jumpa semua expert2 ni..huhuhu

DiahRothman said...

Yer la Fida, KD pun teringin gak, banyak yang kena refresh lagi. InsyaAllah next events nak join lah.. harap-harap tak clash ngan rancangan lain pulak.... jum Fida!

Syafazaliza said...

kak diah...
sy bminat nk attend this event.. kena bg nama ke..?
apa nk kena bawa..?
sy baru nk belajar..heheh :)

DiahRothman said...

Shafazaliza, KD shorkan Sha pi kat blog http://patchworklane.blogspot.com/
untuk mengetahui lebih detail.... KD tak dapat hadir sama lah kali ni... mungkin next meet kut.

Ayu said...

bestnya..ayu pun adik ipar kahwin masa tu.
kak dee buat kelas jugaklah.pasti ayu joinla..:)

DiahRothman said...

Ayu, KDee ada macam2 events... berbelah bagi hati ni.... Nak kena atur bagi adil semua... tapi diri ini yang sedih... hu hu hu. tak dapat join depa....!