Friday, 2 October 2009

GENG HEXAGON MALAYSIA - kutu hexy


Salam untuk semua, SELAMAT HARI RAYA, dan kemaafan KD minta dari rakan2, terutama dalam kumpulan HEXY ni.....

KD nak buat sedikit pengumuman yang KD akan ambil alih pengurusan PERMAINAN ini, diatas sebab-sebab yang semua telah maklum..... Kita sama-sama doakan kesejahteraan Puan Balkhis yang pasti nya masih padat dengan jadual kerja dan sebagainya... Khis jaga diri dan kesihatan!
  • > Okay pertama-tama KD kena buat penambahan bunga untuk MUS dan CIK KEMA kan? Okay nanti KD hantarkan.
  • > Kedua KD nak minta semua peserta paling kurang bagi satu komen dalam setiap entri yang KD buat. Bukan apa nak tahu yang semua dah maklum apa-apa perkembangan dengan sedikit komen.... bolih kan! Atau sesiapa ada masaalah atau apa-apa punlah sila kemukakan.... :))
  • > Ketiga KD nak minta pendapat semua kalau bolih KD nak yang terakhir - sebab 3 lot tu kalau nak antar kena tiga kali kan - sat, jangan panik! Antar lah bila2 pun..... janji semua sampai kat tangan KD...... tak adil/adil?????? Jawab!
  • > Keempat...... kita main semula yeaaaah!
  • > Kelima kita cabut undi....... KD dah buat cara tradisional (kertas gulung2 tu) cabut sendiri pulak tu........ Berikut yang bertuah adalah ........ N-A-I-Z..... Tahniah Naiz!

  • (Naiz kalau ada apa perubahan bab warna ker apa-apa ker habaq cepat na, sebelum depa stat potong-potong kain buat bunga. Naiz - MERAH/KUNING)



Okay untuk dua minggu ni kita akan pulun buat semula Hexy kita untuk Naiz..... okay, bye!!!!!

15 comments:

My Rayyan said...

salam aidilfitri k.dee

oraitttt akma setuju je kalau k.dee nak yg last no prob. kain2 dah potong (ni kes semangat kental punye pasal)

Taniah naiz...pasni pulun wat warna merah lagi suker2

Update:
akma dah terima bunga chenta dari K.dee, k.shima & naiz

Mrs. Fedex said...

Hantar 3 lot? Apa tuh KD?
Tak berapa nak paham..
Then satu punya yang K.Khis KD buat juga? Ok.. Paham..
Then, KD..
Mus nak buat suggestion yer..
Minta semua peserta update parcel yang dah sampai..
Sebab tak dapat trace sapa yang dah dapat dan sapa yang belum..
Serta parcel yang belum sampai tuh, apa citer?
Bukan apa.. Biler takde tuan badan bagi komen, tatau sama ada dia sedang buat? ada masalah or apa kan.. At least kita tak risau..
Ekekeke.. As for me, dah inform pada Cik Kema yang Isnin akan hantar.. Maaf yer, sebuk menjahit raya.. Dan terus akan sambung Ahkak Naiz punyer.. On track balik.. Bila due Ahkak Naiz punyer? Sebab rasa Mus kita dah delay undi kan KD.. Merasa la pasni mata jadik merah sebab turn merahhhhh lagi.. Wakakaka..
Akhir kata, Selamat Hari Raya..
Maaf yer kalau silap cakap or apa ka..

DiahRothman said...

CikKema,
Tq pasal setuju KD yang dapat last. KD nak warna merah/kuning dan hitam/kuning.
Tq for updating munga-munga tu... ehem, yang lain tu antaq la kat CikKema noo....

MrsFedex,
PengantinBaru beraya berdua mesti bestkan? Lalu makan lemang ker, atau dah loyer-loyer :))
Okay, KD ambik semua tiga nama. Khis dah tarik diri.
Mus, in future depa kan update kat sini kut.. InsyaAllah.. harap lepas ni semua berjalan lancar..!Nanti KD akan antaq yang baki 10 kpg munga kat Mus.

shima said...

ok,
wah naiz, merah lagi la mata kak shima ni, berturut-turut merah...mesti naiz tengah senyum lebar, naiz tukar warna tengah ke tak.. kalau tak tukar k shima dah siap buat...dah boleh post.. ;)

DiahRothman said...

Shima, KD dah kontek Naiz. Dia dlm perjalanan ke KL. Malam nanti dia reply.....Dah siap? Bagus nyer anak2 KD ni, rajin!

mama alicianorman said...

askm kak dee....fida setuju aja..fida jugak nak minta maaf kak cik kema ni sebab tak siapkan lagi hexy dia..maaf banyakkkkkkkk sangattttt...terlalu sibuk dengan urusan yg tak dapat nak dielak..tapi fida akan cuba siapkan dan hantar pada cik kema..lepas tu nak kena buat untuk kak naiz plak..tahniah akak.....

lagi satu fida pun nak cakap gak kat sini...kita dah masuk undian yg keempat...fida yg dapat pertama ni masih belum terima lagi last 10 hexy...masih menunggu..heheh......

DiahRothman said...

Fida, W'salam. Tq Fida atas persetujuan Fida tu. Yerlah Kd pi umah Fida tak ada orang selalu....
Okay Fida leh update di sini kalau ada perkembangan terbaru... KD baru nak minta Fida tunjuk kan Hexy Fida kut dah sambung2 ker... Nanti Fida update yer! Tq.

shima said...

k dee, saje nak confirm balik, shima punya nak macam dulu jugak, pink + yellow... tq

DiahRothman said...

Shima, okay KD dah update @ left side bar - pink+yellow

AlessandraLace said...

very nice blog and very nice works.congratulations. hugs

DiahRothman said...

Alessandra, thanks for visiting here and have visited yours. What a lovely creative masterpiece you have. Have a nice day!

naiz said...

yuhuu.... maaf lewat reply, baru sampai kesarang. naiz tak sempat nak jengok blog sepanjang di KL. ok naiz setuju aje.
warna untuk naiz pun dah ada tu kan. ikut aje lah warna tu. menyenangkan kerja kawan. sungguh tersenyum lebar.

naiz akan update tiap parcel yang sampai. naiz tulis sini aje lah yek alamat rumah ku ini.

alamat rumahku..

Norazlina Ismail
no 14, jln 15,
taman desa jaya 4,
34600 kamunting,
Perak.
019-9988331

Terima Kasih wahai kawan2kuuu....

DiahRothman said...

Selamat pulang ke sarang Naiz! Projek besar ker! Okay Tahniah Naiz!! Sabor jer ler weh nunggu mike update kat sini yer!

Alamat pun Naiz dah bagi tu.... sapa2 yang dah siap munga2 hexy leh antaq kat Naiz....

Jurra said...

Salam semua. Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin.

Pertama sekali Zura ingin mohon maaf atas kelewatan membuat hexy. Saya masih hutang kat Mus (ada sikit lagi nak siap) dan Cik Kema pun saya tak terbuat lagi.. Banyak juga ni.. Tapi jgn risau saya tetap akan usahakan.

Maaf ye sebab kebelakangan ini saya pun letih & kurang sihat. Byk juga kerja tertunda.. tapi harap semua sabar menanti ye?

KakD, Tolong berikan saya alamat Mus & cik kema. Baru2 ni ada problem pc, jadi byk info saya dah tak jumpa..

DiahRothman said...

Salam Zura dan Selamat Hari Raya.

Terimakasih Zura memberi komen dan update aktiviti Zura dlm game hexy ni. Harap Zura jaga diri dan kesihatan dan jangan stress sangat dengan hexy ni... KD happy semua peserta mendapat semangat semula ... setelah bercuti raya.

Okay Zura nanti KD emailkan alamat mereka. Take care dear!