Thursday, 15 October 2009

HEXAGON GAME # 4 - NAIZ

Assalamu'alaikum semua,

Dah pun 2 minggu dah dan nak kena undi lagi...... Macam mana dah bolih ligan selari dengan jadual Hexy kita ker?

Kali ni KD just on time....baru lepas pos Naiz punya 30 kuntum bunga2 tadi pagi. Dah siap sekali ngan Mus dan CikKema punya tapi tak sempat nak ambik gambar dan nak beli envelope pun tak sempat keluar rumah..... Maaf yer Naiz. KD banyak 'paperworks' dan duduk terperosok dipejabat kecil ini selama 4 hari bertungkus lumus... Alhamdulillah, selesai semua.

Okay, macam biasa member tolong update supaya KD dapat maklumat terkini dan KD juga akan updatekan column kecil kita di kiri tu.


Tinggal 3 nama (tak termasuk KD) yang kena undi........

Jampi punya jampi KD buka nama VIA aka MAS untuk penerima kali ini....... Tahniah Via!!!!!

Via, tolong update dan confirm kan warna bunga-bunga hexy Via, okay dan sertakan alamat ......
Kd rasa ramai yang dah buat siap-siap untuk peserta seterusnya kan..... Tu Shima tu, dia rajin, KD nampak dia dah siap banyak...... :p)

16 comments:

mama alicianorman said...

askm kak dee..via nak kaler biru dengan kuning kat tengah jugak ke?..lama betui dia tak update blog tu..hexy dia pun tak tau cam mana...gimana mau contact sama dia ya?..

My Rayyan said...

Cik kema dah siapkan utk biru yea2
kalau kompem kuning nak terus cantum2 jd bunga

errr itu la cik kema pon tgk mas dah lama xupdate blog. mungkin sebok ni xpe2 akan ku tunggu bunga2 chenta itu tiba lalala

Trisya Aleesa Jamil @ Arween said...

Kak Dee & all
Mas tgh kursus 2 minggu..
Fida - leh cotact dia kt FB dia selalu online tu...

DiahRothman said...

Fida, Aween bagi clue bolih kontek Mas kat FB. Mungkin bolih tanya Mas kat situ.... to confirm.... Kd tak rajin ngan FB. Please Fida, tq!

DiahRothman said...

CikKema, wah semua adik2/anak2 KD rajin, ni yang sayang semua ni.....
Fida ngan CikKema dan leh buat selimut tu kan.... nanti tunjuk yer!

DiahRothman said...

Aween, terima kasih bagi infor..... lama tak dengar berita dari u.... mai la join kami, mai ramai ramai...

Mrs. Fedex said...

Muahahaha.. Bunga Ahkak Naiz tinggai 3 lagi ja.. Hehe..
Terus sambung biru plak eh?
Dah ada half, buat half lagik..
Biru kuning.. Biru plak mata Mus..

shima said...

tahniah via...

internet problem baru sempat check the latest news.. sekejap je dah cabutan ke5 tinggal 5 lagi...bestnya nanti semua dapat siapkan blanket yg sama tapi tak serupa... tq k dee & khis anjurkan hexy game ni..

shima memang suka sebab bila buat hexy ni.. boleh release tension..

naiz said...

wah..wahh..biru pulak yek. Via sibuk. kang naiz sms dia. kejap aje yek dah nak abis. nak potong templete lagi nie. apa pun enjoyy.. to kakD tak per lewat pun, naiz ok ajee...

DiahRothman said...

Mus, dah ada semangat, semua dah laju bagus, bagus. Biru mata hitam Mus....

DiahRothman said...

Welcome Shima. KD pun tumpang seronok juga. Selama ni buat patchwork sorang2.... kali ni kita sama-sama buat ramai2. KD punya TIGA helaaaai.... :p

DiahRothman said...

Naiz, kalau ada infor dari Via Naiz bagi tau kat sini na...
Esok Naiz dapat lah yang KD antaq tadi tu.

naiz said...

salam kakD semalam lewat petang naiz dah dapat bunga2 hexy tu. thanks a lot. naiz br sampai dr ipoh. nak update skit mengenai mas.

naiz said...

ni alamat Mas, dah minta permision dia.

Octovia Miris,
Taman Khong Lok,Phase 2,
Hse.no 5,89000 Keningau
Sabah.
H/p 014-8707936,

via nak biru tampuk kuning.
dia now on kursus, lagi satu dia pening lalat alahan mengandung.
naiz sempat chat ngan dia.

DiahRothman said...

Naiz, terima kasih atas usaha Naiz dapat kontek Via....
Okay so Via nak tampuk KUNING. Kita sama2 buat bunga untuk Via!!!
TQ, TQ, NAIZ!

naiz said...

terlupa note penting. Via minta maaf kepada semua. itu pesanan dari Via.